• page_banner

Chengdu BoGao Synthetic Materials Co., Ltd. избрани како специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија во провинцијата Сечуан

四川省专精特新中小企业

Задоволство ни е да објавиме дека Chengdu BoGao Synthetic Materials Co., Ltd. е призната како специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија во провинцијата Сечуан во 2023 година.Признанието од Одделот за економија и информации во провинцијата Сечуан го одразува одличниот професионализам и иновативниот дух на Chengdu BoGao Synthetic Materials Co., Ltd.

Малите и средни претпријатија (МСП) се важни за секое домаќинство и беа витална сила за унапредување на иновациите, олеснување на вработувањето и подобрување на егзистенцијата на луѓето.Chengdu Bogao Synthetic Materials Co., Ltd. кои произведуваат нови и уникатни производи би можеле да се фокусираат и да го усовршат својот главен бизнис за да играат уште поважна улога во стабилизирањето на индустриските и синџирите на снабдување и промовирање на економскиот и социјалниот развој.

Искрено му честитаме на BoGao за добивањето на ова признание.Нивната посветеност и иновативноста за извонредност ги инспирира малите и средни претпријатија низ целиот регион.

За повеќе информации за Chengdu BoGao Synthetic Materials Co., Ltd. и нејзините иновативни производи, посетете ја неговата официјална веб-страница: https://www.bogaochem.com/about-us/


Време на објавување: Април-30-2024